Leveringsbetingelser

Leveringsbetingelser

Levering

Du har mulighed for at spare fragtomkostninger ved selv at afhente varen hos os i Værløse. Det giver dig også mulighed for at afprøve varen og gennemføre et eventuelt køb på stedet og betale kontant, hvis det passer dig bedst.

Øst for Storebælt bringer vi selv større varer ud som romaskiner og skimaskiner. I Hovedstadsområdet og på Nordsjælland bringer vi normalt selv ud alle varer ud. Fragtpriser når vi selv bringer ud. Levering i øvrigt sendes med Post Nord til priser mellem 50 kr. og 1.500 kr. inkl. moms.

Leveringstid

Bestillingen afsendes normalt inden for 2 dage. I Hovedstadsområdet og på Nordsjælland vil du normalt modtage store artikler som skimaskine og romaskinen indenfor 24 timer. Er varen i restordre afsendes en e-mail, der oplyser hvornår det bestilte forventes afsendt.

 

Levering

Bestillinger sendes med PostNord, eller vi bringer dem selv ud på store dele af Sjælland. Hvis vi selv bringer ud, ringer eller sms'er vi for at sikre os, at der er nogen hjemme til at modtage varen.

 

Ved modtagelse af varen

Du bedes kontrollere varen for synlige skader. Hvis emballagen er beskadiget, kan du modtage varen med forbehold, eller du kan nægte modtagelse.

 

Hvis varen er beskadiget selvom emballagen er intakt, skal du straks kontakte os på info@rolige.dk

 

Hvis ingen hjemme

Hvis der ikke er nogen hjemme ved levering, vil der blive lagt en seddel eller sendt en sms, der oplyser, hvor bestillingen kan afhentes.