Om os

Rolige er min lille webshop, som jeg driver ved siden af et almindeligt fuldtidsjob. Gode produkter til rimelige priser prioriteres over flashy markedsføring og fancy webshop - sådan er det. Jeg startede ud primo 2021 med vandromaskiner, der giver en fantastisk helkropstræning og faktisk pynter i stuen. Jeg har siden udvidet webbutikken til andet basalt træningsudstyr som håndvægte mm.

Ukrainerne i Ukrainehuset i Værløse nedenfor var glade for en tung julegave fra Rolige. Det er Roliges mål og bedste håb, at vores træningsudstyr er med til at skabe glæde og godt helbred hos tilfredse kunder. 

Nogle kunder er ikke så komfortable ved at handle med en mindre webshop. De overvejer om de kan stole på Rolige, eller om det er en svindlerbutik, der misbruger kundernes kreditkortoplysninger. Du kan være rolig hos Rolige.dk, det er ikke en svindlerbutik. Sørg altid for at betale sikkert ved nethandel og overvej at tjekke varen ud, hvis det er muligt. Begge dele kan du hos Rolige.

Kig forbi Rolige i Værløse og afprøv produkterne inden køb og spar samtidig forsendelsesomkostningerne. Ved personligt fremmøde kan du også betale kontant. Hvis du vil afprøve produkterne, afhente selv eller betale kontant, så aftal først med mig på sms til 2519 4504.

Rolige tilbyder sikker betaling via MobilePay - ved online handel med MobilePay dækker dine kortforsikringer, og din bank hjælper dig, hvis du bliver udsat for svindel. Du kan også betale med PayPal, der som MobilePay tilbyder sikker betaling, hvor modtager ikke får oplysninger om kreditkort- eller bankkontonummer. Mange er glade for PayPal, da de oplever god hjælp med at søge penge tilbageført ved manglende levering af varer. Vi modtager også gængse kreditkort.

To års garanti til private og et år til erhverv i overensstemmelse med købeloven.

Jeg eller min søn bringer normalt selv varer ud i Hovedstadsområdet og på Nordsjælland indenfor 48 timer. Store varer som ro- og skimaskiner bringer vi også selv ud på hele Sjælland. Til andre landsdele sendes med Post Nord og afsendelse sker normalt indenfor 48 timer. Fragt er dyrt når man er lille særligt for store varer som vandro- og skimaskiner og det rammer desværre vores kunder vest for Storebælt, hvor vi ikke selv bringer ud. 

Ejer af Rolige

Kristian Nielsen