Fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Fortrydelsesret på www.rolige.dk

 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os, gældende fra den dag du har modtaget din vare.

 

Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret skal du inden 14 dage fra modtagelse, give os meddelelse på info@rolige.dk om, at du ønsker at fortryde dit køb. 

 

Du kan ikke fortryde, ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give rolige.dk besked.

 

OBS! Fortrydelsesretten gælder ikke for erhvervsdrivende.

 

Returnering

Hvis du fortryder dit køb, skal varen sendes retur.

 

Vores returadresse, både til fragt forsendelser og ved personlig aflevering er:

 

Rolige.dk

Grantoftevej 7A

3500 Værløse

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

 

Du skal sende din ordre retur til os, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Ved returnering er du ansvarlig for varen og at den er forsvarligt pakket ind. Du dækker selv omkostninger til returforsendelse. Dette gælder også ved nægtet modtagelse.

 

Har du sendt en vare retur pga. fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

Varens stand ved returnering

Du må afprøve den modtagne vare på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, hvis du afprøver den mere end, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion.

 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Originalemballagen udgør i mange tilfælde en væsentlig del af varens værdi. Gem derfor emballagen indtil du er sikker på, at du ikke vil returnere dit køb.

 

Ved tilbageførsel af betaling

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os tilbage.

I tilfælde af en værdiforringelse eller returfragt, som du hæfter for, fratrækkes dette købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet.

 

Tilbagebetaling sker med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

 

Vi udfører en tilbagebetaling, når vi har modtaget varen retur, medmindre vi har modtaget dokumentation for, at varen er afsendt retur.